اخبارترید و ماینینگمفاهیم پایهمقالات

بلاک استریم (استاندارد ROAST) را برای بهبود قابلیت چند امضایی در شبکه بیت کوین پیشنهاد کرد

واحد تحقیقاتی شرکت بلاک استریم (Blockstream)، شرکت فناوری بلاکچین متمرکز بر بیت کوین، پیشنهادی را برای نوع جدیدی از قابلیت چند امضایی (Multi-Sig) به نام «امضاهای ROAST» منتشر کرده است.

به گزارش کوین تلگراف، بر اساس پست وبلاگ بلاک‌استریم در ۲۵ می (۴ خرداد)، ایده اصلی امضاهای ROAST این است که تراکنش‌های بین شبکه بیت‌کوین و زنجیره جانبی بلاک استریم به نام لیکویید (Liquid) را کارآمدتر، خودکار، امن‌تر و خصوصی‌تر کند. «ROAST» مخفف عبارت «Robust Asynchronous Schnorr Threshold» و «امضاهای ROAST» به معنای «امضاهای اشنورِ مقاوم و ناهمزمانِ حدنصابی» است.

به طور خاص، ROAST به عنوان استانداردی مطرح شده است که می‌تواند با سایر استانداردهای امضای حدنصابی مانند امضاهای FROST کار کند و آن‌ها را بهبود بخشد. «امضاهای FROST» به معنای «امضاهای اشنورِ بهینه‌سازی شده و انعطاف‌پذیرِ حدنصابی» است. در پست وبلاگی که به آن اشاره شد، آمده است:

ROAST تنها به سایر طرح‌های امضای حدنصابی مانند FROST یک بسته‌بندی ساده اضافه می‌کند و تضمین می‌کند که حد نصابی از امضاکنندگان صادق، به‌عنوان مثال فعالان در زنجیره جانبی Liquid، همیشه بتوانند امضای معتبری به دست آورند. حتی زمانی که بخاطر تاخیر در اتصالات شبکه با تعدادی امضا‌کننده مخل مواجه هستیم.

مولفان پیشنهاد ROAST تاکید کردند که اگرچه FROST روشی مؤثر برای امضای تراکنش‌های BTC است، ساختار هماهنگ‌کننده‌ها و امضاکننده‌های آن به گونه‌ای طراحی شده است که در حضور امضاکنندگان غایب تراکنش‌ها را متوقف می‌کند، و این موضوع آن را برای «نرم‌افزار‌های امضای خودکار» ایمن اما غیربهینه می‌کند.

این محققان می‌گویند طرح ROAST می‌تواند تضمین کند که در هر تراکنش به تعداد کافی امضاکننده قابل اعتماد وجود دارد و به این ترتیب از شکست تراکنش جلوگیری می‌کند. همچنین می‌توان آن را در مقیاسی بسیار بزرگ‌تر از استاندارد چندامضایی فعلی بلاک استریم که نهایتا ۱۱ الی ۱۵ امضا را پشتیبانی می‌کند، مورد استفاده قرار داد. در این پست آمده است:

ارزیابی تجربی ما نشان می‌دهد ROAST به خوبی امکان پشتیبانی از گروه‌های بزرگ امضاکننده را دارد. طرحی را تصور کنید که با ۶۷ امضای معتبر از ۱۰۰ امضا‌کننده، تراکنش را ارسال می‌کند و هماهنگ‌کننده و امضاکنندگان آن در قاره‌های مختلف هستند. با روش جدید چنین طرحی امکان پیاده‌سازی دارد.

همچنین در ادامه این پست آمده است:

(در طرح چندامضایی ذکر شده) حتی اگر ۳۳ امضاکننده مخرب سعی کنند تلاش‌ها برای امضای دسته‌جمعی را مسدود کنند (مثلاً با ارسال پاسخ‌های نامعتبر یا اصلا پاسخ ندادن)، ۶۷ امضاکننده صادق می‌توانند با موفقیت در عرض چند ثانیه امضای نهایی را تولید کنند.

ROAST بخشی از همکاری بین محققان بلاک استریم و جمعی از محققان دانشگاه ارلانگن (Erlangen) در نورنبرگ آلمان و مرکز امنیت اطلاعات CISPA است. این محققان همراه با پست وبلاگ، خوانندگان را به یک مقاله تحقیقاتی ۱۳ صفحه‌ای ارجاع دادند که خلاصه‌ای از ROAST را با جزییات بیشتر ارائه می‌دهد.

 

منبع : cointelegraph

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا